9,5
"Wij hebben voor diverse gelegenheden tenten en andere materialen ingehuurd bij Easytent en altijd naar volle tevredenheid !! Het ziet er altijd keuri..."
- mike Wassink
"Ik ben zeer tevreden over de snelle reactietijd, levering en service van Easytent en ik zou een volgende keer graag weer gebruik maken van dit bedrijf..."
- J.K. Baillie
"Zeer betrokken en buitengewoon betrouwbare partner om mijn tenten bij te huren. Ik heb een cateringbedrijf en wil voor mijn klant de mooiste tenten he..."
- Pauline Blankenberg
"2x pagode tenten gehuurd. goede service, snelle opbouw en een snelle reactie. Tevens kwamen ze gelijk als je ze nodig had. "
- CMD Bartels
"Ontzettend vriendelijke en fijne samenwerking. Door overmacht moest er last minute een nieuwe tent geplaatst worden. Flexibiliteit was top! We zie..."
- Kim Peters
"Super bedrijf! Onze bruiloft was een geweldige dag mede dankzij Easytent verhuur! "
- E Tienstra
"Vanaf moment een dat we contact hadden met Maurice heeft hij ons echt top geholpen. Maurice weet goed waar hij het over heeft en hierdoor kon hij ons ..."
- Wietse Verhagen
"De medewerkers van Easy Tent Verhuur waren zeer vriendelijk en netjes. Ze hebben in een zeer korte tijd twee prachtige dome-tenten geplaatst met houte..."
- P. Huisman
"Erg prettig bedrijf om mee samen te werken. Allereerst een zeer goede kwaliteit, voor een prima prijs. Maar ook erg flexibel en denkt mee in oplossing..."
- Ron Speksnijder
"heel gelukkig dat ik Maurice en collega heb benadert voor de inhuur van de tenten en lichtgevende drijvende ballen. Product is piekfijn ( wit is ook ..."
- Dave de Maaijer
Easytent
Cijfer: 9.5 / 10
Uit: 21 Beoordelingen

Cross tent

Stel een vraag

Velden met * zijn verplicht