Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5

Stertenten

Een stertent is op iedere gelegenheid een echte eyecatcher. Dit maakt deze tent een uitstekende keuze voor sportevenementen, bruiloften, presentaties en bedrijfsfeesten. Deze opvallende en stijlvolle tent heeft maar slechts één paal in het midden, waardoor u optimaal gebruikmaakt van de grote ruimte! Maak uw evenement tot een succes met de stijlvolle stertent die u huurt bij Easy Tent Verhuur.

 

Stretchtenten  Dometenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten 

Stertenten

Professionele stertent: Een echte Eyecatcher!
Met de stertent krijgt uw bruiloft of feest een exclusieve uitstraling. Deze tent is een ware blikvanger en daardoor zeer geschikt voor bruiloften, sportevenementen, bedrijfsfeesten en presentaties. De stertent is in verschillende maten beschikbaar. 
De stertent is een open tent die (wanneer gewenst) dicht te maken is met zijpanelen. Natuurlijk kunnen wij de tent voorzien van een mooie inrichting. Wij kunnen bijvoorbeeld de tent voorzien van nokverlichting, waardoor een prachtig effect ontstaat. De stertent geeft uw feest of evenement iets extra’s en is daarom een waardevolle toevoeging.
 

Stretchtenten  Dometenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten 

Stertent

14 meter met zijwanden 

Stertent

16 meter met zijwanden

Opblaastent

Opblaas stertent 11 meter
met led verlichting

Opblaastent

Opblaas stertent 14 meter
met led verlichting

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Profiteer van diverse mogelijkheden als u een stertent huurt

De stertent op zich is al een echt paradepaardje. Maar u kunt een nog specialer effect creëren. Als u dat wilt, maken wij de tent gracieus dicht met zijwanden. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de tent te voorzien van nokverlichting, wat vooral in het donker een prachtig effect realiseert. Geef uw feest of evenement iets extra’s en laat uw gasten versteld staan! U vindt in ons assortiment tenten van verschillende formaten, variërend van 11 tot 16 meter. Bent u ook op zoek naar een geschikte inrichting voor in uw tent? Dan vindt u in ons assortiment stoelen, tafels, heaters, barren, verlichting en vloeren.

Kies uit verschillende formaten

ilt u eerst meer weten over het huren van een stertent of heeft u interesse in een van onze andere tenten, zoals de dometent of een van onze professionele harmonicatenten? Vul dan het contactformulier in of bel naar +31 (0) 481 712 303. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer:

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde:
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Volg ons ook op social media: