Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5

Ook in de winter zit je er warmpjes bij door onze stretchtent zijwand.

Ook in de winter zit je er warmpjes
bij door onze stretchtent zijwand.

Goed te combineren met onze heaters
voor de echt koude maanden!

Een luxe stretchtent voor elke gelegenheid

Niet voor niets wint de stretchtent aan populariteit. De mogelijkheden hiervan zijn namelijk eindeloos. Deze tent met stretchdoek heeft een luxe en sfeervolle uitstraling en is erg flexibel. Hierdoor is de stretchtent ideaal voor allerlei gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, festivals, feesten en barbecues. Wilt u uw gasten verassen en een onvergetelijk feest organiseren? Huur dan een stretchtent bij Easy Tent Verhuur en profiteer van onze service.

 

 

Stretchtenten  Dometenten Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten   Pagodetenten   

Stretchtenten

Bent u op zoek naar de ideale tent voor uw feest? De mogelijkheden met stretchtenten zijn eindeloos. Dit maakt het huren van een stretchtent ideaal voor allerlei gelegenheden, zoals feesten, bruiloften en barbecues. De flexibiliteit van de stretchtent geeft u de ruimte om het feest van uw dromen te organiseren. U wordt niet beperkt door bijvoorbeeld de formaten van de tent, de indeling van de locaties en de ondergrond van de locaties. U kiest de gewenste locatie en wij zorgen ervoor dat u de juiste stretchtent krijgt om er een sfeervol feest van te maken.
 

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten 

Stretchtent

4 meter breed zand, wit of zwart

Stretchtent

5 meter breed zand, wit of zwart

Stretchtent

7 meter breed zand, wit of zwart

Stretchtent

8 meter breed zand, wit of zwart

Stretchtent

10 meter breed zand, wit of zwart

Stretchtent

12 meter breed zand, wit of zwart

Stretchtent

15 meter breed zand, wit of zwart

  Stretchtent

  20 meter breed zand, wit of zwart

   Zijwanden

   Zijwand met raam voor stretchtent

   Heeft u advies nodig?

   Heeft u advies nodig?

   Huur een stretchtent naar wens bij onze verhuur

   Door een stretchtent te huren, geeft u het feest van uw dromen. U kiest de gewenste locatie en wij zorgen ervoor dat u de juiste stretchtent krijgt om een prachtig feest te geven. U wordt hierbij niet beperkt door de indeling en de ondergrond van de locatie of door het formaat van de tent. Wij bieden tenten in verschillende formaten aan met stretchdoeken in diverse kleuren zoals zwart, wit en zandkleurig. Kies bijvoorbeeld voor een kleinere tent van 7 x 5 meter of voor een grote tent van 15 x 10 meter. Zo kunt u een stretchtent huren en volledig afstemmen op het thema of interieur van uw evenement. Huur een geschikte stretchtent of stertent van Easy Tent Verhuur en verzorg een evenement zoals u het wilt.

   De volledige inrichting van uw tent

   Heeft u nog niet de materialen in huis voor de inrichting van uw stretchtent? Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht. Naast dat u bij ons namelijk een stretchtent kunt huren, verhuren wij ook allerlei benodigdheden zoals vloeren, verlichting, stoelen, tafels, bars en heaters. Zo kunt u alles op één plek huren, wel zo makkelijk!

   Vraag naar de mogelijkheden en huur een stretchtent

   Heeft u vragen over de mogelijkheden van het huren van een stretchtent uit onze verhuur? Bent u daarnaast benieuwd naar de rest van ons assortiment zoals de pagodetenten, alu tenten of bedoeïenentent? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 481 712 303. Wij beantwoorden uw vragen en geven passend advies, zodat u straks de perfecte tent heeft voor uw evenement.

   Easy Tent Verhuur

   Handelstraat 7
   6851 EH Huissen
    

   Volg ons ook op social media:

   BTW Nummer:

   NL003927818B03

   KvK Te Arnhem

   KvK Nr: 84194219

   Contactgegevens
   Tel: 026-2001213
   Ruud de Wilde:
   06-10445017
   info@easytentverhuur.nl

   Easy Tent Verhuur

   Handelstraat 7
   6851 EH Huissen

   BTW Nummer: NL003927818B03

   KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

   Contactgegevens
   Tel: 026-2001213
   Ruud de Wilde: 06-10445017
   info@easytentverhuur.nl

   Volg ons ook op social media: