Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5

Dometenten

Ga voor een unieke ervaring met een dometent

Een dometent is een prachtige tent voor een speciale gelegenheid. Wat maakt de tent zo uniek? Dat is het futuristische uiterlijk waarmee deze dometent elke gelegenheid een moderne en bijzondere uitstraling geeft. Het kenmerk van deze tent is de grote ronde koepel waarmee u meteen de aandacht trekt van alle gasten op uw feest, presentatie of evenement. De dometent kunt u in in verschillende vormen bij ons huren in Gelderland. Verras uw gasten en kies ervoor om een van de prachtige dometenten te huren bij Easy Tent Verhuur uit Gelderland.

Stretchtenten  Dometenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten

Dometenten

Bent u op zoek naar een bijzondere tent voor een bijzondere gelegenheid? De hexadome tent is een unieke tent met een futuristisch uiterlijk. Hiermee geeft u elke gelegenheid een moderne en bijzondere uitstraling. De grote ronde koepel is kenmerkend voor de hexadome tent en zorgt ervoor dat u een onuitwisbare indruk achterlaat. De hexadome tent is uitermate geschikt voor bruiloften, speciale gelegenheden en andere feestelijkheden.

Stretchtenten  Dometenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten 

Hexadome

12,43 meter doorsnede
zwart of wit 

Crossover L

8,28 x 8,28 meter 
zwart of wit

Crossover M

6,21 x 6,21 meter
zwart of wit 

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Een bijzondere dometent in verschillende formaten huren in Gelderland

Een dometent of crosstent is een uitstekende tent om te huren voor speciale gelegenheden in Gelderland, zoals bruiloften en andere feestelijkheden. Deze opvallende tent laat een onuitwisbare indruk achter bij al uw gasten en is geschikt voor zowel harde als zachte ondergronden. Verwacht u veel gasten te ontvangen of houdt u een klein feest? In ons assortiment voor verhuur vindt u dometenten in verschillende formaten in Gelderland. De tent heeft daarnaast een relatief korte opbouwtijd en heeft een stabiele en massieve aluminium constructie. De dometent, crosstent en hexadometent zijn allemaal waterdicht en weerbestending en zijn daarom ook geschikt om te huren bij slecht weer tijdens uw event in Gelderland.

Win advies in over het huren van tenten en eventuele inrichting

Bent u ook nog op zoek naar de inrichting van uw dome- of crosstent? Zoek dan niet verder! De hele tentinrichting zoals tafels, stoelen, barren, verlichting, vloeren en heaters, huurt u gewoon bij ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u interesse in een van onze andere tenten, zoals de pagodetent? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste tent. Vertel ons uw wensen en wij geven u persoonlijk advies over de verhuur van onze dometenten in Gelderland. Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of +31 (0) 481 712 303. We helpen u graag verder en geven passend en deskundig advies bij de verhuur van onze dometenten in Gelderland. Wilt u meer informatie over de kosten van bijvoorbeeld een crosstent? Vraag dan een offerte aan.

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer:

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde:
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Volg ons ook op social media: