Dometenten

Ga voor een unieke ervaring met een dome tent

Een dome tent is een prachtige tent voor een speciale gelegenheid. Wat maakt de tent zo uniek? Dat is het futuristische uiterlijk waarmee deze dome tent elke gelegenheid een moderne en bijzondere uitstraling geeft. Het kenmerk van deze tent is een grote ronde koepel, waardoor u meteen de aandacht trekt van al uw gasten op uw feest, presentatie of evenement. De dome tent is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals de crosstent en de hexadome tent. Verras uw gasten en huur een prachtige dome tent bij Easy Tent Verhuur.

 

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten   Pagodetenten   Reuzenparasol   Lounger tenten

Dometenten

Bent u op zoek naar een bijzondere tent voor een bijzondere gelegenheid? De hexadome tent is een unieke tent met een futuristisch uiterlijk. Hiermee geeft u elke gelegenheid een moderne en bijzondere uitstraling. De grote ronde koepel is kenmerkend voor de hexadome tent en zorgt ervoor dat u een onuitwisbare indruk achterlaat. De hexadome tent is uitermate geschikt voor bruiloften, speciale gelegenheden en andere feestelijkheden.

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten   Pagodetenten   Reuzenparasol   Lounger tenten

Hexadome

12,43 meter doorsnede wit

Crossover L

8,28 x 8,28 meter Wit

Crossover M

6,21 x 6,21 meter

Hexadome

12,43 meter doorsnede zwart

Crossover L

8,28 x 8,28 meter zwart 

Dome tent

9 meter doorsnede  

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Een bijzondere dome tent in verschillende formaten te huur

Een dome tent of crosstent is een uitstekende tent voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften en andere feestelijkheden. Deze opvallende tent laat een onuitwisbare indruk achter bij al uw gasten en is geschikt op zowel harde als zachte ondergronden. Verwacht u veel gasten te ontvangen of houdt u een klein feest? In ons assortiment vindt u tenten in verschillende formaten. De tent heeft daarnaast een relatief korte opbouwtijd en heeft een stabiele en massieve aluminium constructie. De dome tent, crosstent en hexadome tent zijn allemaal waterdicht en weerbestending en zijn daarom ook bij slecht weer goed te gebruiken. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste tent. Vertel ons uw wensen en wij geven u persoonlijk advies.

Huur ook de inrichting van uw tent bij ons

Bent u ook nog op zoek naar de inrichting van uw dome- of crosstent? Zoek dan niet verder! De hele inrichting, zoals tafels, stoelen, barren, verlichting, vloeren en heaters, huurt u gewoon bij ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u interesse in een van onze andere tenten, zoals de pagodetent? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 481 712 303. We helpen u graag verder en geven passend en deskundig advies. Wilt u meer informatie over de kosten van bijvoorbeeld een crosstent? Vraag dan een offerte aan. 

Easy Tent Verhuur

Celsiusweg 18G

6662 PX Elst (Gld)

Nederland

BTW Nummer:

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens

Tel: 0481712303

Ruud de Wilde:

0610445017

info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Celsiusweg 18G

6662 PX Elst (Gld)

Nederland

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Contactgegevens

Contactgegevens

Tel: 0481712303

Ruud de Wilde: 0610445017

info@easytentverhuur.nl