Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5

Aluhallen

Kies een alu tent voor verschillende gelegenheden

Een alu tent is een geschikte tent voor verschillende doeleinden, zoals sportevenementen, bijeenkomsten, bruiloften en meer. Deze flexibel toepasbare tent maakt van uw evenement een groot feest! Wat een alu tent zo handig maakt, is dat er geen palen of obstakels in de tent staan, waardoor u optimaal gebruikmaakt van de ruimte. Voor het huren van een alu tent schakelt u Easy Tent Verhuur in.

Stretchtenten  Dometenten  Aluhallen    Vouwtenten   Pagodetenten  

Aluhallen

 De aluminium tenthal, Aluhal in het kort, is zeer flexibel toepasbaar en draagt beslist bij aan het succes van uw feest of evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de organisatie van een bedrijfsfeest, beurs, bruiloft of sportmanifestatie. Een aluminium tenthal heeft een vrije overspanning. Dit betekent dat er geen palen of obstakels in de tent staan, wat zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ook kan de Aluhal gemakkelijk als aanbouw aan een andere tent worden geplaatst of tegen een bestaande locatie. Zowel het dak als de zijwanden zijn uitgevoerd in wit. De Aluminium tenthal kan geleverd met gesloten zijwanden en/of  met boogvenster. speciale gelegenheden en andere feestelijkheden. Doordat de Aluhal uit segmenten bestaat kunt u helemaal zelf bepalen hoe groot de tent moet worden. De Aluhal tent kan dus zeer groot worden en hij wordt daarom vooral gebruikt voor evenementen waar veel mensen verwacht worden. Mocht u op zoek zijn naar een tent voor een kleiner gezelschap, dan is de Pagodetent of vouwtentwellicht iets voor u. 

Aluhal/Partytent van 4, 6, 8 of 10 meter huren:

De 4, 6, 8 en 10 meter staan voor de overspanning van de partytent in de breedte. Deze breedte maten kan u bij ons bestellen en u kunt daarbij bepalen hoe lang u de partytent wilt hebben, zolang dit maar een veelvoud is van 3 meter. De 10 meter partytent kunt u bijvoorbeeld bestellen in 10×3, 10×6, 10×9, 10×12 meter enzovoort.

 Stretchtenten  Dometenten  Aluhallen   Partytenten   Vouwtenten   Harmonicatenten  

Aluhal

8 meter breed- inclusief zijwanden

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Huur een alu tent in verschillende maten

Hoe groot moet uw tent zijn? Dat bepaalt u helemaal zelf. Doordat de alu tent uit verschillende segmenten bestaat, kunnen wij de tent in allerlei formaten leveren. Vooral voor evenementen en feesten waarbij u veel mensen verwacht te ontvangen, is deze tent erg geschikt. U heeft keuze uit een breedte van vier, zes, acht of tien meter. De lengte is aan u! Wanneer u op zoek bent naar een mooie partytent voor uw feest, valt deze tent zeker aan te raden. Bekijk daarnaast ook een onze andere tenten, zoals de stertent en de harmonicatent.

Neem contact op voor meer informatie

Als u bij ons een alu tent huurt, heeft u de keuze uit twee soorten vloeren: vlondervloeren of systeemvloeren. Wilt u meer weten over het huren van een alu tent? Vraag dan een offerte aan door het contactformulier op de website in te vullen. Als u nog vragen heeft, mag u deze ook gerust telefonisch stellen. U bereikt ons op +31 (0) 481 712 303. U ontvangt van ons advies op maat.

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer:

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde:
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Volg ons ook op social media: