Vouwtenten

Een harmonicatent is een vouwtent die geschikt is voor iedere gelegenheid. Deze professionele vouwtenten zijn eenvoudig mee te nemen en zijn net zo eenvoudig op te zetten. Door het schaarsysteem is de harmonicatent zelfs met twee personen in een ogenblik opgezet. Dat betekent niet dat deze tent inlevert op de stabiliteit. Integendeel zelfs: op stabiliteit scoort deze tent erg goed. Bent u op zoek naar professionele vouwtenten? Huur dan een harmonicatent van Easy Tent Verhuur.

 

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten   Pagodetenten   Reuzenparasol   Lounger tenten Opblaastenten

Vouwtenten

De geniale vouwtent (ook wel Harmonica tent genoemd) is met 2 personen snel opgezet. Wij hebben zeer veel verschillende afmetingen vouwtenten, van 3 x 3 meter t/m 8 x 4 meter. De vouwtenten kunnen gekoppeld worden, op deze manier is het ook mogelijk om grotere oppervlakken met deze partytent te overdekken. De vouwtent word geleverd incl. zijwanden, deze kunnen gesloten, met deur of met ramen worden uitgevoerd. De zeilen zijn  van brandvertragende kwaliteit ( B1/M2 certificaat op aanvraag beschikbaar).
Wilt u de vouwtenten door ons geplaatst hebben? Dan doen wij dat graag en vakkundig.

Bij deze vouwtent is ook een bijpassende vloer te huur.    

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten   Pagodetenten   Reuzenparasol   Lounger tenten

Vouwtent

3 x 3 meter incl. zijwanden

Vouwtent

4,5 x 3 meter incl. zijwanden

Vouwtent

6 x 3 meter incl. zijwanden

Vouwtent

6 x 4 meter incl. zijwanden
Verkrijgbaar in wit en zand.

Vouwtent

4 x 4 meter incl. zijwanden
Verkrijgbaar in wit en oranje.

Vouwtent

8 x 4 meter incl. zijwanden
Verkrijgbaar in wit en zand.

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Kies een geschikt formaat voor uw harmonicatent

De professionele vouwtenten van Easy Tent Verhuur zijn geschikt voor iedere gelegenheid, zoals een zakelijk evenement of een feest. Ze zijn snel opgezet en ook nog eens heel sterk. De tenten kunnen daarnaast gekoppeld worden, waardoor u zelf de oppervlakte van de vouwtent bepaalt. Wilt u een kleine of grote tent met of zonder zijwanden? Het is helemaal aan u. U profiteert overigens van optimale veiligheid, want de zeilen zijn van brandvertragende kwaliteit. U bepaalt dus zelf hoe uw harmonicatent eruit komt te zien! Bekijk ook eens ons verdere aanbod, zoals de mooie dome tenten.

Huur ook materialen voor de inrichting van uw tent

Zoekt u nog naar een geschikte inrichting voor in uw harmonicatent? Dan zit u bij ons helemaal goed! Naast professionele vouwtenten verhuren we namelijk ook de volledige inrichting van een tent. Denk daarbij aan tafels, stoelen, vloeren, verlichting, barren en heaters. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over de kosten? Vul dan het contactformulier op de website in en vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook telefonisch staan wij u graag te woord als u belt naar +31 (0) 481 712 303.

Easy Tent Verhuur

Celsiusweg 18G

6662 PX Elst (Gld)

Nederland

BTW Nummer:

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens

Tel: 0481712303

Ruud de Wilde:

0610445017

info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Celsiusweg 18G

6662 PX Elst (Gld)

Nederland

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Contactgegevens

Contactgegevens

Tel: 0481712303

Ruud de Wilde: 0610445017

info@easytentverhuur.nl