Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5

Vouwtenten

Vouwtenten

Stretchtenten

De vouwtenten kunnen zowel in de lengte als in de breedte worden gekoppeld, op deze manier is het ook mogelijk om grotere oppervlakken met de vouwtent te overdekken.

€ 55,- exclusief btw
€ 100,- exclusief btw

Een harmonicatent is een vouwtent die geschikt is voor iedere gelegenheid en zijn bovendien eenvoudig te huren bij ons bedrijf in Gelderland. De professionele vouwtenten van onze verhuur in Gelderland zijn handig mee te nemen en zijn net zo eenvoudig op te zetten. Door het schaarsysteem is de harmonicatent zelfs met twee personen in een ogenblik opgezet. Dat betekent niet dat deze tent inlevert op de stabiliteit. Integendeel zelfs; op stabiliteit scoort deze tent erg goed. Bent u op zoek naar een verhuur waar u professionele vouwtenten in Gelderland kunt huren? Voor het huren van een harmonicatent of vouwtent zit u bij Easy Tent Verhuur in Gelderland goed.

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Kies een geschikt formaat voor uw harmonicatent

De professionele vouwtenten van Easy Tent Verhuur uit Gelderland zijn geschikt voor iedere gelegenheid, van een zakelijk evenement tot een feest. Ze zijn snel opgezet en ook nog eens heel sterk. De tenten kunnen daarnaast gekoppeld worden, waardoor u zelf de oppervlakte van de vouwtent bepaalt. Wilt u een kleine of grote tent, met of zonder zijwanden? Het is helemaal aan u. U profiteert overigens van optimale veiligheid, want de zeilen zijn gemaakt van materialen met brandvertragende eigenschappen. U bepaalt dus zelf hoe uw harmonicatent eruit komt te zien! Naast dat u bij ons bedrijf in Gelderland een vouwtent kunt huren, bieden wij ook andere tenten aan. Bekijk ook eens ons verdere aanbod, zoals de mooie dometenten.

Win advies in over het huren van een vouwtent in Gelderland

 

Zoekt u nog naar een geschikte inrichting voor in uw harmonicatent? Naast professionele vouwtenten kunt u bij onze verhuur in Gelderland ook terecht voor de volledige inrichting van een tent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over de prijzen bij het huren van een vouwtent in Gelderland? Vul dan het contactformulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze verhuur in Gelderland voor onze professionele vouwtenten. Ook telefonisch staan wij u graag te woord als u belt naar +31 (0)262001213.

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Volg ons ook op social media