Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5

Pagodetenten

Een pagodetent is een tent met een professionele look die u huurt bij een specialist als Easy Tent Verhuur. Organiseert u een zakelijke gelegenheid? Of een stijlvol privéfeest? Wanneer u ons inschakelt voor de verhuur van een pagodetent, maakt u een uitstekende keuze. Deze tent heeft een hoog puntdak, wat zorgt voor een sfeervol uiterlijk. Sterk én stijlvol, dat is wat deze pagodetent kenmerkt.

 

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten   Pagodetenten 

Pagodetenten

Bent u op zoek naar een geschikte tent voor uw zakelijke gelegenheden of een stijlvol privé feest? De pagodetent is een uitstekende keuze vanwege de professionele look van de tent. In tegenstelling tot de traditionele partytent beschikt de pagodetent over een hoog puntdak, waardoor de pagodetent een stijlvol uiterlijk krijgt. De pagodetent is zeer geschikt voor zakelijke gelegenheden als netwerkborrels, recepties en andere feestelijkheden. Ook voor privé feesten met nét dat beetje meer is onze Pagodetent een stijlvolle passende tent.
   

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten 

Pagodetent

3 x 3 meter zonder zijwanden

Pagodetent

4 x 4 meter zonder zijwanden

Pagodetent

5 x 5 meter zonder zijwanden

Pagodetent

3 x 3 meter incl. zijwanden

Pagodetent

4 x 4 meter incl. zijwanden

Pagodetent

5 x 5 meter incl. zijwanden

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Vind een passende pagodetent bij onze verhuur voor tenten

Voor wat voor gelegenheid zoekt u een hoogwaardige en professionele pagodetent? U kiest het formaat dat bij uw evenement past. U heeft de keuze uit een pagodetent van 5 x 5 meter en een tent van 4 x 4 meter. Wilt u wel of geen zijwanden? Dat is helemaal aan u. Wat zeker is, is dat al onze tenten van zeer hoge kwaliteit zijn. Het doek is niet zon-doorlatend en voldoet aan alle veiligheidseisen op het gebied van brandveiligheid. Weet u niet welke tent het beste bij uw gelegenheid past? Wij komen graag bij u langs om u advies op maat te geven.

Meer dan alleen de verhuur van een pagodetent

U schakelt ons niet alleen in voor de verhuur van een pagodetent, maar wij verhuren ook de tentinrichting, zoals tafels en stoelen, heaters, vloeren, barren en verlichting. U kunt dus alles voor uw gelegenheid bij onze tent verhuur huren. Bekijk ook eens het aanbod van onze andere tenten, zoals de harmonicatenten en de stretchtenten. Wilt u meer informatie over onze tenten of over de kosten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 481 712 303 en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer:

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde:
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Volg ons ook op social media: