Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5
✓ Gehele inrichting van de tent
✓ Bijzondere tent verhuren
✓ Voor elke gelegenheid

Huur een bruilofttent

Organiseert u een bruiloft en wil u voor deze feestelijke gelegenheid een tent huren? Dan zit u bij Easy Tent Verhuur helemaal goed. Wij bieden verschillende soorten tenten aan en u heeft de keuze uit een ruim aanbod. Het soort tent dat u het best kunt huren, is afhankelijk van de grootte van uw bruiloft. Wij adviseren u hier graag over en vertellen u alles over ons aanbod. Welke tent uit onze verhuur u ook wilt huren voor uw bruiloft, bij ons profiteert u altijd van de beste kwaliteit en service!

Vraag nu uw offerte aan

Voor elk soort bruiloft hebben wij een passende bruilofttent

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen uit uw leven en daarom mag een mooie en goede tent niet ontbreken. Bij Easy Tent Verhuur heeft u de keuze uit tenten van verschillende formaten en prijzen. Heeft u veel gasten uitgenodigd? Dan is het aan te raden om een pagodetent te huren. Deze bruilofttent is in diverse formaten beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een tent van 4 x 4 of 5 x 5 meter. Het kenmerk van deze bruilofttent is het hoge puntdak, wat zorgt voor een sfeervol uiterlijk. Wanneer u uw bruiloft liever klein wilt vieren, is een harmonicatent een goede optie. Deze tent is beschikbaar in een kleiner formaat en is eenvoudig op te zetten. De vouwtenten zijn erg stabiel en kunnen zowel met als zonder zijwanden gebruikt worden. Ook voor een bruiloft op een warme zomerdag is deze tent uit onze verhuur dus perfect. Voor een zomerse bruiloft kan de stretchtent eveneens een uitkomst bieden. Deze tent wordt voornamelijk gebruikt als prettige terrastent, waardoor de gasten van uw bruiloft wel droog staan wanneer nodig, maar ook volop genieten van de buitenlucht.

Een complete inrichting maakt de tent op uw bruiloft compleet

“Naast dat u bij ons een bruilofttent kunt huren, kunt u bij ons ook terecht voor de tentinrichting. Uw bruiloft is een onvergetelijke dag en het is belangrijk dat alles er sfeervol uitziet. Daarom kunt u bij ons diverse benodigdheden huren zoals tafels, stoelen, bars, heaters, vloeren en feestelijke verlichting. De inrichting die u wilt huren, kan volledig afgestemd worden op uw wensen zodat het aansluit bij het thema van uw bruiloft.

Vraag meer informatie aan over de verhuur van onze tenten

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een bruilofttent huren uit onze verhuur? Bekijk dan alle tenten die u kunt huren online. Heeft u nog vragen over de prijzen van onze tenten of wilt u deskundig advies ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 481 712 303 of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer

NL865060800B01

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 89662288

 

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

BTW Nummer: NL865060800B01

KvK Te Arnhem KvK Nr: 89662288

Volg ons ook op social media