✓ Gehele inrichting van de tent
✓ Bijzondere tent verhuren
✓ Voor elke gelegenheid

Huur een tent voor uw bruiloft

Organiseert u een bruiloft en wilt u voor deze feestelijke gelegenheid een tent huren? Dan zit u bij Easy Tent Verhuur helemaal goed. Wij bieden verschillende soorten tenten aan en u heeft de keuze uit een ruim aanbod. Het soort tent dat u het beste kunt huren, is afhankelijk van de grootte van uw bruiloft. Wij adviseren u hier graag over en vertellen u alles over ons aanbod. Welke tent uit onze verhuur u ook wilt huren voor uw bruiloft, bij ons profiteert u altijd van de beste kwaliteit en service!

Vraag nu uw offerte aan

Voor elk soort bruiloft hebben wij een passende tent

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen uit uw leven en daarom mag een mooie en goede tent niet ontbreken. Bij Easy Tent Verhuur heeft u de keuze uit tenten van verschillende formaten en prijzen. Heeft u veel gasten uitgenodigd? Dan is het aan te raden om een pagodetent te huren. Deze tent is in diverse formaten beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een tent van 4 x4 of 5 x 5. Het kenmerk van deze tent is het hoge puntdak, wat zorgt voor een sfeervol uiterlijk. Wanneer u uw bruiloft liever klein wilt vieren, is een vouwtent een goede optie. Deze tent heeft een kleiner formaat en is eenvoudig op te zetten. De vouwtenten zijn erg stabiel en kunnen zowel met als zonder zijwanden gebruikt worden. Ook voor een bruiloft op een warme zomerdag is deze tent uit onze verhuur dus perfect. Voor een zomerse bruiloft kan de stretchtent ook een uitkomst bieden. Deze tent wordt voornamelijk gebruikt als terrasoverkapping, waardoor de gasten van uw bruiloft wel droog staan wanneer nodig, maar ook genieten van de buitenlucht.

Een complete inrichting

Naast dat u bij ons een tent kunt huren voor uw bruiloft kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting. Uw bruiloft is een onvergetelijke dag en het is belangrijk dat alles er sfeervol uitziet. Daarom kunt u bij ons diverse benodigdheden huren zoals tafels, stoelen, bars, heaters, vloeren en feestelijke verlichting. De inrichting die u wilt huren, kan volledig afgestemd worden op uw wensen zodat het aansluit bij het thema van uw bruiloft en het interieur van de tent.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een tent huren uit onze verhuur voor uw bruiloft? Bekijk dan ons ruime aanbod online. Heeft u nog vragen of wilt u deskundig advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 481 712 303 of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!

Easy Tent Verhuur

Celsiusweg 18G

6662 PX Elst (Gld)

Nederland

BTW Nummer:

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens

Tel: 0481712303

Ruud de Wilde:

0610445017

info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Celsiusweg 18G

6662 PX Elst (Gld)

Nederland

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Contactgegevens

Contactgegevens

Tel: 0481712303

Ruud de Wilde: 0610445017

info@easytentverhuur.nl