Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5
✓ Gehele inrichting van de tent
✓ Bijzondere tent verhuren
✓ Voor elke gelegenheid

Kies een stijlvolle tent voor uw terras

Zoekt u voor uw terras een tent waarmee het terras afgedekt kan worden? Dan zit u bij Easy Tent Verhuur helemaal goed! Wij hebben een ruim aanbod aan diverse soorten tenten van de beste kwaliteit. De tenten zijn in verschillende formaten en kleuren beschikbaar. Doordat onze terrastenten een professionele uitstraling hebben, worden ze vaak gebruikt als doek voor een terrasoverkapping in de horeca. Uw gasten genieten op deze manier van de buitenlucht en het lekkere weer, maar ze zitten ook droog als het nodig is. Wanneer u bij ons een terrasoverkapping aanschaft voor uw bedrijf in de horeca wordt deze inclusief een stevig en stijlvol doek geleverd. De tentdoeken zijn in diverse kleuren beschikbaar. U kunt dus een tent kiezen die goed past bij de rest van uw interieur én exterieur.

Vraag nu uw offerte aan

Maak uw terras af met een tent uit onze verhuur

Een tent voor uw terras is niet alleen voor horecabedrijven een goede optie, maar ook wanneer u een eenmalig evenement organiseert in de buitenlucht. Denk daarbij aan het huren van een bruiloft tent of een huren van een feesttent. Zeker wanneer het evenement plaatsvindt in de zomer wilt u uw gasten zowel een binnen- als buitenruimte bieden. In dit geval biedt een bedoeïenentent een goede uitkomst. Deze terrasoverkapping bestaat uit een stevig doek met steunpalen en is zowel geschikt voor een eenmalig evenement als voor dagelijks gebruik in de horeca. Ook de stertent uit ons assortiment is een goede optie. Deze open tent heeft een unieke vorm en valt direct op. De tent heeft slechts één paal in het midden, waardoor de ruimte optimaal gebruikt wordt. Ook niet onbelangrijk; de stertent voor uw terras ziet er erg stijlvol uit.

Neem contact met ons op

Heeft u ook interesse in een terrasoverkapping met stevig doek voor uw evenement of bedrijf in de horeca? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via +31 (0) 481 712 303. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen. Wij vertellen u graag meer over onze tenten en aan de hand van uw wensen geven we passend en deskundig advies. Daarnaast vertellen we u ook graag meer over de mogelijkheden voor huur van de tentinrichting.

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Volg ons ook op social media