Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5

Dometenten

Dometenten

Stretchtenten

Stertenten

€ 1750,- exclusief btw
€ 950,- exclusief btw
€ 650,- exclusief btw
€ 35,- exclusief btw

Een dometent is een prachtige tent voor een speciale gelegenheid. Wat maakt de tent zo uniek? Dat is het futuristische uiterlijk waarmee deze dometent elke gelegenheid een moderne en bijzondere uitstraling geeft. Het kenmerk van deze tent is de grote ronde koepel waarmee u meteen de aandacht trekt van alle gasten op uw feest, presentatie of evenement. De dometent kunt u in in verschillende vormen bij ons huren in Gelderland. Verras uw gasten en kies ervoor om een van de prachtige dometenten te huren bij Easy Tent Verhuur uit Gelderland.

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Een bijzondere dometent in verschillende formaten huren in Gelderland

Een dometent of crosstent is een uitstekende optie wanneer u een tent wilt huren voor speciale gelegenheden in Gelderland en de rest van Nederland, zoals bruiloften en andere feestelijkheden. Deze opvallende tent laat een onuitwisbare indruk achter bij al uw gasten en is geschikt voor zowel harde als zachte ondergronden. Verwacht u veel gasten te ontvangen of houdt u een klein feest? In het assortiment van onze verhuur vindt u dometenten in verschillende formaten. De tent heeft daarnaast een relatief korte opbouwtijd en heeft een stabiele en massieve aluminium constructie. De dometent, crosstent en hexadometent zijn allemaal waterdicht en weerbestending en zijn daarom ook geschikt om te huren bij kans op slecht weer tijdens uw event.

Vraag onze specialisten om advies voor uw ideale crosstent

Bent u ook nog op zoek naar de inrichting van uw dome- of crosstent? Zoek dan niet verder! De hele tentinrichting zoals tafels, stoelen, barren, verlichting, vloeren en heaters, huurt u gewoon bij ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dometenten of heeft u interesse in een van de andere tenten van onze verhuur, zoals de pagodetent? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste tent. Vertel ons uw wensen en wij geven u persoonlijk advies over het huren van de dometenten van onze verhuur. Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of +31 (0) 481 712 303. We helpen u graag verder en geven passend en deskundig advies bij de verhuur van onze dometenten. Wilt u meer informatie over de kosten van bijvoorbeeld een crosstent? Vraag dan een offerte aan.

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer

NL865060800B01

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 89662288

 

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

BTW Nummer: NL865060800B01

KvK Te Arnhem KvK Nr: 89662288

Volg ons ook op social media