Stretchtenten Kopen

Niet voor niets wint de stretchtent aan populariteit. De mogelijkheden hiervan zijn namelijk eindeloos. Deze tent met stretchdoek heeft een luxe en sfeervolle uitstraling en is erg flexibel. Voor de stretchtenten zijn ook zijwanden verkrijgbaar. Hierdoor is de stretchtent ideaal voor allerlei gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, festivals, feesten en barbecues. Wilt u uw gasten verassen en een onvergetelijk feest organiseren? Koop dan een stretchtent bij Easy Tent Verhuur en profiteer van onze service. 

 

 Stretchtenten Huren:

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten   Pagodetenten   Reuzenparasol   Lounger tenten Opblaastenten

Stretchtenten

Bent u op zoek naar de ideale tent voor uw feest? De mogelijkheden met stretchtenten zijn eindeloos. Dit maakt het huren van een stretchtent ideaal voor allerlei gelegenheden, zoals feesten, bruiloften en barbecues. De flexibiliteit van de stretchtent geeft u de ruimte om het feest van uw dromen te organiseren. U wordt niet beperkt door bijvoorbeeld de formaten van de tent, de indeling van de locaties en de ondergrond van de locaties. U kiest de gewenste locatie en wij zorgen ervoor dat u de juiste stretchtent krijgt om er een sfeervol feest van te maken.
 

Stretchtenten  Dome tenten  Aluhallen   Stertenten   Vouwtenten   Pagodetenten   Reuzenparasol   Lounger tenten

Stretchtent

Stretchtent
 zand

Stretchtent

Stretchtent 
zwart 

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Huur of koop een stretchtent naar wens bij onze verhuur

Door een stretchtent te huren of te kopen, geeft u het feest van uw dromen. U kiest de gewenste locatie en wij zorgen ervoor dat u de juiste stretchtent krijgt om een prachtig feest te geven. U wordt hierbij niet beperkt door de indeling en de ondergrond van de locatie of door het formaat van de tent. Wij bieden tenten in verschillende formaten aan met stretchdoeken in diverse kleuren zoals zwart, wit en zandkleurig. Kies bijvoorbeeld voor een kleinere tent van 7 x 5 meter of voor een grote tent van 15 x 10 meter. Zo kunt u een stretchtent huren of kopen en volledig afstemmen op het thema of interieur van uw evenement of lokatie. Huur of koop een geschikte stretchtent van Easy Tent Verhuur en verzorg een evenement zoals u het wilt.

De volledige inrichting van uw tent

Heeft u nog niet de materialen in huis voor de inrichting van uw stretchtent? Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht. Naast dat u bij ons namelijk een stretchtent kunt huren, verhuren wij ook allerlei benodigdheden zoals vloeren, verlichting, stoelen, tafels, bars en heaters. Zo kunt u alles op één plek huren, wel zo makkelijk!

Vraag naar de mogelijkheden en koop een stretchtent

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het huren en of kopen van een stretchtent? Bent u daarnaast benieuwd naar de rest van ons assortiment zoals de pagodetenten, alu tenten of bedoeïenentent? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 481 712 303. Wij beantwoorden uw vragen en geven passend advies, zodat u straks de perfecte tent heeft voor uw evenement.

Easy Tent Verhuur

Celsiusweg 18G

6662 PX Elst (Gld)

Nederland

BTW Nummer:

NL003927818B03

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 84194219

Contactgegevens

Tel: 0481712303

Ruud de Wilde:

0610445017

info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Celsiusweg 18G

6662 PX Elst (Gld)

Nederland

BTW Nummer: NL003927818B03

KvK Te Arnhem KvK Nr: 84194219

Contactgegevens

Contactgegevens

Tel: 0481712303

Ruud de Wilde: 0610445017

info@easytentverhuur.nl