+31(0) 481712303
info@easytentverhuur.nl

EASYTENT VERHUUR

Voor bij uw tent

Tentenverhuur & Inrichting

Easy Tent Verhuur is de specialist in tentenverhuur en inrichting voor de zakelijke en de particuliere markt. Wilt u een bijzondere tent huren? In ons assortiment vindt u prachtige tenten, namelijk stretchtenten, partytenten, hexadome tenten, stertenten, crossover tenten, dome tenten, harmonicatenten, pagodetenten, opblaastenten, aluhallen, reuzenparasol en lounger tenten. Bij Easy Tent Verhuur vindt u altijd een geschikte tent voor uw gelegenheid.

 
Tentenverhuur
 
Partytenten voor alle gelegenheden

 

Tentenverhuur en inrichting

Uiteraard kunt u als particuliere en als zakelijke gebruiker een tent huren bij ons verhuur. Wij verzorgen de tentenverhuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals zakelijke netwerkborrels, bijeenkomsten, bruiloften en andere feestelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren. Wij verhuren tafels, stoelen, barren, heaters, vloeren, verlichting.

Ontvang advies op maat

Wilt u advies over het huren van een tent? Of weet u niet welke tent voor uw evenement het meest geschikt is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de soorten tenten, de verschillende formaten en de prijzen. 

 
Tentenverhuur
 
 Bijzondere feesttent huren? Onze crossover feesttenten zijn ware blikvangers
 EASY TENT tentenverhuur: uw specialist in verhuur van bijzondere tenten. 
Voor bij uw tent
Klanten vertellen
Klanten vertellen
Bekijk alle beoordelingen
Blog
Blog
trouwen
" Trouwen!   Trouwen is een evenement en trouwen is weer in opkomst de laatste tijd. Als je elkaar het ja-woord geeft wil je dat wel op een ..."
Verder lezen - Maurice Kniest
geplaatst op: 22-03-2018
Bekijk alle blogs