+31(0) 481712303
info@easytentverhuur.nl
Een bijzondere gelegenheid vraag een bijzondere tent en speciale inrichting!
Trouwen is een bijzondere gelegenheid en en wij maken u bruiloft graag bijzonder met onze tenten, zoals bijvoorbeeld een Stretchtent, of een HexaDome tent. Daarnaast hebben wij ook een Stertent of een Partytent die uw huwelijksdag onvergetelijk maken. Pagodetenten worden vaak ingezet bij huwelijksfeesten als catering tent.
 
Tenten voor bijzondere gelegenheden
 
 
Andere bijzondere gelegenheden
Naast trouwen zijn er nog meer bijzondere gelegenheden die de goede gelegenheid zijn om een feestje te vieren. Verjaardagen (16, 18, 21, 40, 50), bedrijfsfeesten, kerstborrels, nieuwjaarsborrels zijn allemaal voorbeelden van evenementen die wij een feestje waard vinden. Bij kleinere feesten of privé feesten worden bijvoorbeeld vaak vouwtenten ingezet om de tuin te overkappen.
 
Vouwtent ingericht met tafels
 
De inrichting van uw gekozen tent is een essentieel onderdeel van het feest. Daarom heeft EASY TENT een uitgebreid assortiment tafels, stoelen, barren, vloeren, heaters en verlichting. Kies een tent die bij uw feest past en richt hem sfeervol in!
 
Heeft u advies nodig?
Bent u op zoek naar de juiste tent voor uw gelegenheid maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Neem dan contact op met EASY TENT voor gratis advies bij u op locatie!