+31(0) 481712303
info@easytentverhuur.nl

Blog

Tentvloeren
Tentvloeren maken de tent af!

De ene vloer is de andere niet. Dat klopt! Voor tentvloeren hebben we doorgaans 3 opties, te weten systeem vloeren, casette vloeren en vlonder vloeren
Ondanks de verschillen tussen de tentvloeren zorgt een tentvloer altijd voor:
•    Een nette, strakke en droge ondergrond.
•    Verankering van de tent. Hierdoor zijn er geen lelijke scheerlijnen                 
•    Het vlak stellen van de tent wanneer de ondergrond ongelijk is.

Systeem vloeren

Vloerframes zijn grote en robuuste vloerplaten die een metalen constructie als basis hebben. De gehele ondervloer wordt waterpas gesteld, zodat u altijd een vlakke ondergrond heeft. De ondervloer kan ook op hoogte worden gebouwd met een onderbouw. Bijvoorbeeld voor een podium, licht & geluid apparatuur, camera’s of een VIP gedeelte. De ondervloer kan direct als ondergrond worden gebruikt of er kan een andere vloer, zoals tapijt of zeil, overheen worden gelegd.

Cassette vloeren

Wilt u ook geen last ondervinden van een vochtige of oneven ondergrond? Kies er dan voor om een casettevloer te huren! Deze ondervloer zorgt ervoor dat u niet rechtstreeks over een vochtige of zelfs drassige ondergrond hoeft te lopen. Hiernaast wordt een cassettevloer altijd 100% vlak en waterpas gesteld opgeleverd. Het vlak stellen van de vloer gebeurt met behulp van een constructie van balken die de basis vormt onder de vloer. De vloer kan hierdoor direct worden gebruikt als tentvloer of uw kunt er een andere vloer, zoals tapijt of zeil, overheen leggen. Dankzij de vlakke ondergrond staan tafels, stoelen, podia en andere horeca materialen altijd stevig.

Vlonder vloeren

Wilt u een vlondervloer huren als ondergrond van een tent? Met een vlondervloer dekt u gemakkelijk de grond af in een geplaatste tent. Zo ontstaat er altijd een mooie terras- of loopvloer. Dankzij deze eenvoudige oplossing weet u zeker dat uw gasten geen natte en vieze voeten krijgen. Daarnaast heeft de ondervloer een stijlvolle, authentieke uitstraling. Ook voor bedrijfsdoeleinden kunt u eenvoudig vlonders huren. Deze flexibele houten ondervloer vormt de perfecte oplossing voor iedere natte of drassige ondergrond. De vlonderdelen worden altijd aan elkaar gekoppeld, waardoor een stabiele vloer wordt gecreëerd.
 
Datum: 02 december 2016
Auteur: Maurice Kniest
Categorien