Bekijk hier onze blog

Onze klanten geven ons een:

pngwing.com
5.0
5/5

Blog

Tentvloeren

Tentvloeren maken de tent af!

De ene vloer is de andere niet. Dat klopt! Voor tentvloeren hebben we doorgaans 3 opties, te weten systeem vloeren, casette vloeren en vlonder vloeren
Ondanks de verschillen tussen de tentvloeren zorgt een tentvloer altijd voor:
•    Een nette, strakke en droge ondergrond.
•    Verankering van de tent. Hierdoor zijn er geen lelijke scheerlijnen                 
•    Het vlak stellen van de tent wanneer de ondergrond ongelijk is.

Systeem vloeren
Vloerframes zijn grote en robuuste vloerplaten die een metalen constructie als basis hebben. De gehele ondervloer wordt waterpas gesteld, zodat u altijd een vlakke ondergrond heeft. De ondervloer kan ook op hoogte worden gebouwd met een onderbouw. Bijvoorbeeld voor een podium, licht & geluid apparatuur, camera’s of een VIP gedeelte. De ondervloer kan direct als ondergrond worden gebruikt of er kan een andere vloer, zoals tapijt of zeil, overheen worden gelegd.

Cassette vloeren
Wilt u ook geen last ondervinden van een vochtige of oneven ondergrond? Kies er dan voor om een casettevloer te huren! Deze ondervloer zorgt ervoor dat u niet rechtstreeks over een vochtige of zelfs drassige ondergrond hoeft te lopen. Hiernaast wordt een cassettevloer altijd 100% vlak en waterpas gesteld opgeleverd. Het vlak stellen van de vloer gebeurt met behulp van een constructie van balken die de basis vormt onder de vloer. De vloer kan hierdoor direct worden gebruikt als tentvloer of uw kunt er een andere vloer, zoals tapijt of zeil, overheen leggen. Dankzij de vlakke ondergrond staan tafels, stoelen, podia en andere horeca materialen altijd stevig.

Vlonder vloeren
Wilt u een vlondervloer huren als ondergrond van een tent? Met een vlondervloer dekt u gemakkelijk de grond af in een geplaatste tent. Zo ontstaat er altijd een mooie terras- of loopvloer. Dankzij deze eenvoudige oplossing weet u zeker dat uw gasten geen natte en vieze voeten krijgen. Daarnaast heeft de ondervloer een stijlvolle, authentieke uitstraling. Ook voor bedrijfsdoeleinden kunt u eenvoudig vlonders huren. Deze flexibele houten ondervloer vormt de perfecte oplossing voor iedere natte of drassige ondergrond. De vlonderdelen worden altijd aan elkaar gekoppeld, waardoor een stabiele vloer wordt gecreëerd.

Datum: 22 maart 2018
Auteur: Maurice Kniest

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen
 

Volg ons ook op social media:

BTW Nummer

NL865060800B01

KvK Te Arnhem

KvK Nr: 89662288

 

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde
06-10445017
info@easytentverhuur.nl

Easy Tent Verhuur

Handelstraat 7
6851 EH Huissen

Contactgegevens
Tel: 026-2001213
Ruud de Wilde: 06-10445017
info@easytentverhuur.nl

BTW Nummer: NL865060800B01

KvK Te Arnhem KvK Nr: 89662288

Volg ons ook op social media